Job Junction - Studiejobs - Fritidsjobs - Elevpladser - Trainee - Praktikpladser - Fuldtidsjobs - Studenterjobs
Opret jobagent
Få tilsendt mails med stillingsopslag
Hold CTRL nede for at vælge flere
field needed
Feltet skal udfyldes
field needed
Feltet skal udfyldes
field needed
Feltet skal udfyldes
field needed
Feltet skal udfyldes
field needed
Ugyldig e-mail-adresse
field needed
Feltet skal udfyldes
field needed
lukLuk
bottom images
Indryk annonce

Om JobJunction

Jobsøgemaskine for studerende og nyuddannede

JobJunction’s mission er at samle og organisere alle stillingsopslag for studerende og nyuddannede i Danmark. Derfor kravler vi flere gange dagligt nettet for stillingsopslag.

JobJunction er Danmarks største jobsøgemaskine for studerende og nyuddannede. På JobJunction kan du finde ledige studiejob, fritidsjob og deltidsjob, fuldtidsjob, elevpladser, traineestillinger og praktikpladser i hele Danmark.

JobJunction har fra sin start fokuseret på at tilbyde den bedst mulige brugeroplevelse – en brugervenlig og gratis jobsøgemaskine, som hurtigt giver dig relevante søgeresultater. Og vi foretager løbende forbedringer på vores jobsøgemaskine baseret på de forbedringsforslag, vi får fra vores brugere.

Vores oversigt over stillingsopslag opdateres flere gange dagligt. Vi sikrer, at du kun får søgeresultater med aktive stillingsopslag.

JobJunction tjener sine penge ved at give virksomheder mulighed for at fremhæve stillingsopslag, som er nyttige for både dig og den annoncerende virksomhed. Fremhævede stillingsopslag er altid tydeligt markeret, så du kan skelne mellem disse og dine søgeresultater.

Mange virksomheder er interesseret i dig som bruger, og derfor giver vi også virksomheder mulighed for at indrykke relevante reklamer.

Trafik på JobJunction.dk

Nr.

Navn

Besøg

Sidevisninger

Unikke besøgende

1

jobjunction.dk

67.787

234.718

50.129

Kilde: FDIM

Hvorfor har vi valgt navnet JobJunction?

Junction er oprindeligt betegnelsen for et trafikknudepunkt, hvorfra du kan skifte mellem forskellige retninger og destinationer. Ved at kombinere ordene Job og Junction afspejler vi vores virksomheds mission om at samle og organisere alle stillingsopslag ét sted, hvorfra du kan vælge din erhvervsmæssige retning og destination.

 

Jobjunction I/S

Sdr. Fasanvej 47
2000 Frederiksberg

Tlf. 27 57 77 78