Job Junction - Studiejobs - Fritidsjobs - Elevpladser - Trainee - Praktikpladser - Fuldtidsjobs - Studenterjobs
Opret jobagent
Få tilsendt mails med stillingsopslag
Hold CTRL nede for at vælge flere
field needed
Feltet skal udfyldes
field needed
Feltet skal udfyldes
field needed
Feltet skal udfyldes
field needed
Feltet skal udfyldes
field needed
Ugyldig e-mail-adresse
field needed
Feltet skal udfyldes
field needed
lukLuk
bottom images
Indryk annonce

Tilføj/fjern stillingsopslag

Tilføj stillingsopslag

Vi tilføjer og opdaterer stillingsopslag, hver gang vi kravler. JobJunction kravler på nettet flere gange dagligt.

Hvis dit stillingsopslag ikke er kommet med, så er du velkommen til at indsende link til opslaget via nedenstående formular. Det koster dig ikke noget.

Hvis du ikke har indrykket stillingsopslaget på din virksomheds egen hjemmeside, så er du velkommen til at sende os dit stillingsopslag som pdf-fil via nedenstående formular. Det koster dig ikke noget.

Link til stillingsopslag:
Vedhæft pdf-fil:
Deaktiveringsdato:
Evt. kommentar:

Fjern stillingsopslag

Vores oversigt over stillingsopslag opdateres flere gange dagligt. Og når vi kravler på nettet fjerner vi døde links. Vi sikrer, at vores brugere kun får aktive stillingsopslag i deres søgeresultater.

JobJunction’s mission er at samle og organisere alle stillingsopslag for studerende og nyuddannede i Danmark. Derfor er det vores politik, at stillingsopslag ikke bliver fjernet uhensigtsmæssigt fra vores oversigt. Det er ligeledes vores politik ikke at medvirke til at censurere stillingsopslag på Internettet. Derfor stopper JobJunction kun med at vise stillingsopslag fra din hjemmeside, hvis vi bliver anmodet herom af webmasteren, som er ansvarlig for de pågældende sider.

xnnx free Fjern alle stillingsopslag

Hvis du ønsker at ekskludere alle stillingsopslag fra at blive vist i JobJunction’s oversigter, kan du indsætte en fil i roden af det pågældende bibliotek med navnet robots.txt.

Hvis du ønsker at hindre JobJunction og andre søgemaskiner, herunder Google og Yahoo, i at finde dit bibliotek, placér følgende robots.txt i din "server Root":

User-Agent: *
Disallow: /

Dette er den standard protokol, de fleste web kravlere observerer, for at ekskludere biblioteker. Yderligere information om robots.txt er tilgængelig her: http://www.robotstxt.org/wc/norobots.html.

free adult chat online Fjern bestemt stillingsopslag

Hvis du ønsker at hindre alle robotter i at kravle et bestemt stillingsopslag på din hjemmeside, kan du bruge følgende meta tag element i sidens HTML-kode:

gay chat and cam <META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, NOFOLLOW">

Hvis du ønsker at tillade robotter at kravle et bestemt stillingsopslag på din hjemmeside, men hindre JobJunction's robotter i dette, kan følgende tag bruges:

web cams in rome <META NAME="JOBJUNCTIONBOT" CONTENT="NOINDEX, NOFOLLOW">

Yderligere information om dette standard meta tag element klik her: http://www.robotstxt.org/wc/exclusion.html#meta.

 

Sponsorér stillingsopslag

Sponsorerede stillingsopslag placeres øverst i resultatsøgningerne med link til dit fulde opslag. Opslagene er fremhævet med en udvalgt baggrundsfarve, så de er særligt synlige.  

Du kan knytte video til dit sponsorerede stillingsopslag uden ekstra udgift.  

Dagspris for ét sponsoreret stillingsopslag er kr. 65,00 ekskl. moms.  

Læs mere 

 
 
 
This is the query: clipchat SELECT header FROM tt_content WHERE pid=197 AND tt_content.deleted=0 AND tt_content.t3ver_state<=0 AND tt_content.pid<>-1 AND tt_content.hidden=0 AND tt_content.starttime<=1506196080 AND (tt_content.endtime=0 OR tt_content.endtime>1506196080) AND (tt_content.fe_group='' OR tt_content.fe_group IS NULL OR tt_content.fe_group='0' OR FIND_IN_SET('0',tt_content.fe_group) OR FIND_IN_SET('-1',tt_content.fe_group)) ORDER BY sorting DESC

Tilføj stillingsopslag
jj - fce blue box right
Sponsorér stillingsopslag

Fjern stillingsopslagHTML TIL FORM
fce- 2delt - grå højreside
Fce blå bjælke
Tilføj/fjern stillingsopslagextremecomicbookmaturevideopornjapanesepornonlinegreengay.netfree-video-fuckinglivecam sexchathardcore-sex-videos.net